AANPASSINGEN DIENSTVERLENING FYSIO-TEAM I.V.M. CORONA

Wij verzoeken u een mondkapje mee te nemen naar de praktijk en deze te dragen in de gangen, kleedkamer en wachtkamer en wanneer u een behandeling ondergaat waarbij de afstand tot de therapeut minder dan 1,5e meter is. Oefenen in de zaal mag zonder gebruik mondkapje, gaarne wel de 1,5e meter afstand respecteren.

Voor een overzicht van adviezen voor de thuiswerkplek, klik hier.

AANPASSINGEN DIENSTVERLENING PRAKTIJK I.V.M. HET CORONAVIRUS

Fysiotherapeuten mogen de zorg weer verder opschalen!

Gelukkig kunnen wij u mededelen dat wij op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM weer fysiotherapeutisch mogen gaan behandelen en dat trainingen (met aanpassingen) weer hervat kunnen worden.

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van een stappenplan waarmee we in eerste instantie bepalen of u voldoende geholpen kunt worden met zorg op afstand

(telefoon- of beeldbellen) of dat toch een behandeling op de praktijk nodig is.

Onze praktijkvoering is aangepast volgens de regels van de overheid aangaande ‘Social distancing’ en hygiëne. U kunt dus zonder zorgen naar onze praktijk komen.


Tevens zullen wij gebruik maken van een zogenaamd triage, op basis waarvan wordt bepaald of u wel of niet naar de praktijk mag komen. Indien één of meerdere van deze vragen met ‘ja’ beantwoord kunnen worden, dan mag u niet naar de praktijk mag komen:

 • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
 • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Van u als patiënten vragen wij de regelgeving aan te houden:

 • Minimaal 1,5 meter afstand in acht nemen, volg looproutes in de praktijk;
 • Neem alleen telefonisch of via de email contact op met de praktijk, de balie is gesloten;
 • Zeg bij bovenstaande ziekteverschijnselen van uzelf of uw huisgenoot de afspraak af;
 • Bij binnenkomst en verlaten van de praktijk uw handen desinfecteren of wassen;
 • Neem altijd een badhanddoek mee voor op de behandelbank of op het fitnesstoestel;
 • In de wachtkamer wachten tot u wordt opgehaald, tracht nauwkeurig op tijd te arriveren (maximaal 5 minuten voor uw afspraaktijd);
 • Heeft u een afspraak in de zaal: kom exact op tijd (dus niet voor uw afspraaktijd binnen­komen) en begeef uzelf direct naar de zaal;
 • U komt i.p. alleen, evt. chauffeur wacht in de auto;

Op deze manier zorgen wij er voor dat uw bezoek aan onze praktijk zo veilig mogelijk is voor u als patiënt, maar ook voor onze medewerkers. Zorg voor elkaar!

INFORMATIE MEDISCHE TRAINING

Alle groeps- en individuele (zaal-)trainingen kunnen aangepast worden hervat. Uw trainer of therapeut zal u hierover informeren.

Graag willen we iedereen adviseren om te BLIJVEN BEWEGEN. Bewegen is goed voor het lichaam, maar ook om je weerstand op peil te houden.

KLIK HIER VOOR DIVERSE OEFENMOGELIJKHEDEN VOOR THUIS.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor één van bovengenoemde diensten dan vragen wij u bij voorkeur om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen, tel. 0411-672548 / email info@fysio-team.nl

Namens heel het team wensen we dat deze tijd snel voorbij zal mogen gaan!

Kees Verschoor
Praktijkhouder FYSIO-TEAM