Vacature: Algemeen fysiotherapeut

VACATURE OMSCHRIJVING

 

Ben jij een algemeen fysiotherapeut of bijna afgestudeerd en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Vind je het leuk om in een gezellig, dynamisch team te werken? Je houdt van een uitdaging, bent flexibel en nooit uitgeleerd?
We zoeken in verband uitbreiding van het team op korte termijn een enthousiaste medewerker. Voor minimaal 16 -24 uur per week. Start z.s.m. en voor starters ontwikkelen we een uitgebreid inwerkplan. Contract is tijdelijk maar kan op den duur omgezet worden naar vast.

Wil je kansen krijgen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de aandachtsgebieden die je zelf leuk vindt?

Dan zouden wij het erg leuk vinden als je op deze vacature reageert!

FUNCTIE EISEN
Minimale werkervaring: Starter

Opleidingsniveau: HBO Fysiotherapie

WAT BIEDEN WIJ

Dienstverband: Parttime, uren en rooster in overleg

Contracttype: Tijdelijk, doel is uiteindelijk een vaste aanstelling

Uren indicatie: 24-32

BEDRIJFSPROFIEL
FYSIO-TEAM is een fysiotherapiepraktijk met ca. 10 therapeuten, waarbij de speerpunten liggen op het gebied van de orthopedie/manuele therapie, bekkenfysiotherapie/zwangerschapsbegeleiding, oedeem/oncologie, geriatrie/chronische aandoeningen (mn. hart-vaat-long en neurologie) en echografie (MSU/Bekken).
Naast individuele begeleiding van patiënten richt de praktijk zich ook op het geven van trainingen in diverse vormen en voor diverse doelgroepen, alsmede algemene fysio-fitness. De hoofdlocatie van de praktijk bevindt zich in Boxtel en we hebben een dependance in het Medisch Centrum in Liempde.
In toenemende mate richt de praktijk zich op fysiotherapie in de thuissituatie en in instellingen voor ouderen en mensen met beperkingen. De praktijk kenmerkt zich door een zeer goede sfeer, waarbij de therapeuten in teamverband trachten te komen tot de beste zorg voor de patiënt/cliënt. Praktijk is HKZ-gecertificeerd en aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden. 

Voor meer informatie over de praktijk: www.fysio-team.nl 

SOLLICITEREN?
Stuur z.s.m. een email met CV naar kees@fysio-team.nl

Boxtel, 17 mei 2023

Publicatiedatum: 18-05-2023


Terug naar overzicht