Eerste workshop “Weet wat je eet” 5 oktober 2018

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonde leefstijl!

Wilt u afvallen en gezonder gaan leven? Fysio-Team en BGN gewichtsconsulente Karin Hoen hebben hun krachten gebundeld en een totaalpakket ontwikkeld wat ervoor zorgt dat u op een verantwoorde manier afvalt en in beweging komt.

Folder Voel je Goed met Fysio-Team

Verantwoord voedingsadvies

Iedereen is anders en heeft eigen uitdagingen bij het  aanpassen van zijn of haar voedingspatroon om zo te komen tot een  gezond gewicht. Samen bepalen we welke  verbeteringen in uw  eetpatroon kunnen worden doorgevoerd zodat u gaat afvallen en zich fitter gaat voelen. Zonder het gevoel dat u constant op dieet bent.

Verantwoord bewegen

Trainen bij Fysio-Team is voor veel mensen de oplossing om toch te kunnen sporten. De trainingen bieden u de mogelijkheid om ondanks de aanwezigheid of dreiging van lichamelijk klachten de belastbaarheid van uw lichaam te verhogen. Door professionele begeleiding van een fysiotherapeut kunt u optimaal en verantwoord werken aan verbetering van uw kracht, lenigheid en algemene conditie. Voordat u in beweging gaat komen wordt u eerst een uitgebreide fit-test aangeboden. Fysieke klachten hoeven geen belemmering te zijn om in beweging te komen.

Voel je Goed! met Fysio-Team

Ons doel is om een passend eet- en beweegpatroon te ontwikkelen waardoor u een gezond gewicht bereikt en u zich fitter en energieker gaat voelen.

Op weg naar een gezonde leefstijl in 3 maanden

  • Intake voeding & sport
  • Persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma
  • Effectief 2x per week op afspraak fitnessen
  • Individueel voedingsadvies en wegen op afspraak
  • Maandelijkse voortgangsconsulten
  • Workshop “Weet wat je eet”

Workshop “Weet wat je eet”

De aftrap van de samenwerking vindt plaats door een workshop “Weet wat je eet” op vrijdag 5 oktober as. van 15.30 – 16.45 uur op het Breukelsplein 6 te Boxtel. Naast de nodige informatie wordt ook het lezen van etiketten uitgelegd. Direct toe te passen bij uw volgende bezoek aan de supermarkt.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Vanuit de meeste aanvullende pakketten wordt een vergoeding voor fysiotherapie en de gewichtsconsulent aangeboden. Weet u niet of er vergoeding mogelijk is?  Geef ons dan door hoe u verzekerd bent en wij zoeken dit geheel vrijblijvend voor u uit.
Iedereen is anders en wij leveren maatwerk. Afhankelijk van uw medische achtergrond, persoonlijke doelen en mogelijke vergoeding bieden wij een persoonlijk plan aan.

Wilt u structureel meer bewegen en op een verantwoorde manier afvallen? Zet dan vandaag nog de eerste stap naar een gezonde leefstijl en neem voor een vrijblijvend, gratis intakegesprek contact op met Karin tel 06 22 73 44 63 of stuur een mail naar info@voeljegoedmetkarin.nl.

Aanmelden voor de workshop “Weet wat je eet” op 5 oktober graag vóór 30 september a.s. Deelname bedraagt € 17,50 per persoon.

Fysio-Team – Breukelsplein 6, Boxtel – Nieuwstraat 6b, Liempde – www.fysio-team.nl

Publicatiedatum: 22-09-2018


« Terug naar het overzicht