AANPASSING DIENSTVERLENING CORONA-MAATREGELEN

Update 8 mei:
Onderstaand is nog geheel van toepassing, alleen de voorwaarden voor het toelaten van fysieke behandeling zijn versoepeld. Informeer bij de praktijk wat de mogelijkheden zijn.

AANPASSINGEN DIENSTVERLENING FYSIO-TEAM I.V.M. CORONA

AANPASSINGEN DIENSTVERLENING PRAKTIJK VANAF MAANDAG 4 MEI I.V.M. HET CORONAVIRUS

Coronavirus – update 1 mei 2020

Fysiotherapeuten mogen de zorg weer geleidelijk aan opschalen!

Gelukkig kunnen wij u mededelen dat wij sinds 1 mei 12.00 uur onze praktijk weer verder mogen gaan openstellen. Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM heeft onze beroepsgroep bepaald, dat we weer fysiotherapeutisch mogen gaan behandelen.

Daarbij zal in eerste instantie zorg geleverd worden voor cliënten die noodzakelijk is.

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van een stappenplan waarmee we in eerste instantie bepalen of u voldoende geholpen kunt worden met zorg op afstand (telefoon- of beeldbellen) of dat toch een behandeling op de praktijk mogelijk en noodzakelijk is.

Onze praktijkvoering is aangepast volgens de regels van de overheid aangaande ‘Social distancing’ en hygiëne. U kunt dus zonder zorgen naar onze praktijk komen.

Tevens zullen wij gebruik maken van een zogenaamd triage, op basis waarvan wordt bepaald of u wel of niet naar de praktijk mag komen. Indien één of meerdere van deze vragen met ‘ja’ beantwoord kunnen worden, dan mag u niet naar de praktijk mag komen:

 • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
 • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Van u als patiënten vragen wij de regelgeving aan te houden:

 • Minimaal 1,5 meter afstand in acht nemen, volg looproutes in de praktijk;
 • Neem alleen telefonisch of via de email contact op met de praktijk, de balie is gesloten;
 • Zeg bij bovenstaande ziekteverschijnselen van uzelf of uw huisgenoot de afspraak af;
 • Bij binnenkomst en verlaten van de praktijk uw handen desinfecteren of wassen;
 • Neem altijd een badhanddoek mee voor op de behandelbank of op het fitnesstoestel;
 • In de wachtkamer wachten tot u wordt opgehaald, tracht nauwkeurig op tijd te arriveren (maximaal 5 minuten voor uw afspraaktijd);
 • Heeft u een afspraak in de zaal: kom exact op tijd (dus niet voor uw afspraaktijd binnen­komen) en begeef uzelf direct naar de zaal;
 • U komt i.p. alleen, evt. chauffeur wacht in de auto;

Op deze manier zorgen wij er voor dat uw bezoek aan onze praktijk zo veilig mogelijk is voor u als patiënt, maar ook voor onze medewerkers. Zorg voor elkaar!

Helaas is er tot en met 19 mei vooralsnog geen openstelling voor groepstrainingen en Medische Training (abonnementen). Zo gauw wij hier meer duidelijkheid over hebben, zullen wij dit hier vermelden en/of contact met u opnemen (als u reeds onder behandeling bent).

INFORMATIE MEDISCHE TRAINING

Alle groeps- en individuele trainingen zijn voorlopig stopgezet vanaf 16 maart tot minimaal 28 april of langer op aanwijzingen van de overheid.
Voor alle abonnementhouders geldt het volgende:
– Maandabonnementen worden tijdelijk stopgezet en alle maandbetalingen zullen niet geïncasseerd worden gedurende de stopzetting vanwege de coronacrisis.
– Wanneer de trainingen weer hervat worden zullen de deelnemers nader geïnformeerd worden over de financiële afwikkeling.

Graag willen jullie allemaal adviseren om te BLIJVEN BEWEGEN. Bewegen is goed voor het lichaam, maar ook om je weerstand op peil te houden.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor één van bovengenoemde diensten dan vragen wij u bij voorkeur om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen, tel. 0411-672548 / email info@fysio-team.nl

Namens heel het team wensen we dat deze tijd snel voorbij zal mogen gaan!

Kees Verschoor
Praktijkhouder FYSIO-TEAM

Publicatiedatum: 15-03-2020


« Terug naar het overzicht